MoFi staat voor Mobile Fidelity


MoFi is een begrip in de wereld van vinyl. Dat lijkt zo’n simpele zin, maar de achtergrond van het Amerikaanse bedrijf is dat allerminst, laat staan de know-how en expertise van het team achter MoFi. Het merk verenigt producers met een lange studio-ervaring die zich inspannen om producties weer te geven zoals die na de oorspronkelijke mastering klinken. ‘Mastering’ is het laatste stadium van de opname-procedure voordat de productie wordt toevertrouwd aan een medium: vinyl, CD, of weergave via één van de streamingdiensten. De wereld van MoFi is strikt analoog. Niets tegen digitalisering, maar het uitgangspunt is dat er na de mastering niets meer aan het geluid mag veranderen en dan is het niet meer verlaten van het analoge domein de enige, compromisloze optie.

MoFi Electronics

Om dat doel te bereiken houdt MoFi zich zowel bezig met de staat van de productie op het medium, vinyl in dit geval, als met de ‘tools’ waarmee de productie wordt weergegeven: draaitafel, element en accessoires. MoFi brengt audiofiele producties uit van de bovenste plank, in de best denkbare vinyl-versie, door talrijke liefhebbers de hemel in geprezen. MoFi vinyl producties zijn spreekwoordelijk. Ooit ‘Master Recordings’ op een elpee zien staan? Dat komt van MoFi. Daarnaast staat het merk voor een reeks eerste klas draaitafels, elementen, phono-voorsterkers en tal van accessoires. Ook deze producten zijn onder het toeziend oog van tal van producers ontwikkeld om de best denkbare versie van een productie op vinyl weer te geven op de best denkbare wijze.

MoFi TURNTABLES

MofiXFender

Sinds kort is Mofi een samenwerking aangegaan met Fender. Fender? Ja. Gesticht door visionair Leo Fender, is het Amerikaans bedrijf sinds het eind van de jaren ‘40 absolute leider op het gebied van het ontwerpen en bouwen van elektrische gitaren en (bas)gitaarversterkers, samen met die andere gigant, Gibson. Onbedoeld, voor zover je daarvan kunt spreken met een geniale visionair, heeft Fender vanaf 1948 een niet te onderschatten stempel gedrukt op de muziekgeschiedenis. Met gitaarmodellen Stratocaster, Telecaster en basmodellen Jazz-Bass en Precision zijn talloze muziekstijlen en hits tot stand gekomen. Fender laat het niet bij gitaren. De versterkers van het merk zijn minstens zo legendarisch als de gitaarmodellen. Laat bij gitaristen de termen ‘Twin Reverb’, ‘Dual Showman’ ‘Princeton’ of ‘Tweed’ vallen en de ogen worden week.

Fender x MoFi PrecisionDeck

Limited Edition Turntable

x

IN DE U.S.A. GEMAAKTE PLATENSPELER MET ICONISCHE SUNBURST EN IS BEPERKT TOT SLECHTS 1.000 GENUMMERDE EENHEDEN


MoFi Cardridges

MoFi Phono Preamplifier/

Headphone Amplifier

StudioPhono MM/MC Phono Preamplifier


More than five decades of hands-on experience creating the world's finest vinyl records – and understanding the techniques, intricacies, and processes involved with reference analog sound – have led to this: The Mobile Fidelity StudioPhono MM/MC phono preamplifier.

UltraPhono Phono Preamplifier/Headphone Amplifier


You can use this text block to enter your description of the skills you possess within this particular service and the value it can provide to your potential customer.

Accessoires

-

Super HeavyWeight

MoFi Electronics -

Ultra Low Noise Feet