DALI Benelux

DISTRIBUTEUR VAN

NAD

NAD staat voor New Acoustic Dimension: het merk dat al bijna 50 jaar boven aan het verlanglijstje staat van muziek- en video-liefhebbers, die de hoogste eisen stellen aan de componenten van hun hifi geliefde installatie.

BLUESOUND

Bluesound is een alliantie van muziekliefhebbers die zich toeleggen op het waarmaken van de belofte van draadloze, digitaal perfecte high-fidelity audio.


DALI

Bij DALI worden we gedreven door een onversneden passie voor muziek en een eerlijke weergave daarvan in de huiselijke omgeving. De ontwikkeling en verfijning van nieuwe technologieën om het realisme in de entertainment-ervaring thuis te verhogen is het belangrijkste doel in onze zoektocht naar wat volgens ons de beste luidsprekers ter wereld zijn..

MoFi

MoFi staat voor Mobile Fidelity en is een begrip in de wereld van vinyl.Dat lijkt zo’n simpele zin, maar de achtergrond van het Amerikaanse bedrijf is dat allerminst, laat staan de know-how en expertise van het team achter MoFi. Het merk verenigt producers met een lange studio-ervaring die zich inspannen om producties weer te geven zoals die na de oorspronkelijke mastering klinken

5

JAAR GARANTIE REGISTRATIE NAD